Slovenski gorniški klub SKALA
zveza gorniških klubov

Julijske Alpe
Skala   Novice in obvestila Prijava Napiši novico E-gora Razmere v gorah Gorniški oglasi
sobota 30.maj 2020 - 10:15 Informacije

Novice in obvestila Skale

ARHIV NOVIC

Želite prejemati obvestila po e-pošti?
Moj status


H&F (vzpon in letenje) tekmovanje

» na SKOK G R A D I Š Č A - SKOK z G R A D I Š Č A «

V A B I L O

Gorniški klub jadralnih padalcev ob prijazni pomoči in asistenci sekcije "seniorjev" iz DJP Poleta Kamnik, vabi na jadralno padalsko prireditev v Dedni dol in na Gradišče pri Višnji gori. Srečanje s H&F tekmovanjem je predvideno zadnjo soboto v septembru, to je 27. septembra 2014, rezervni termin, če nam vreme ponagaja pa je čez en teden, to je 4. oktobra 2014. Za osvežitev na cilju in primerna priznanja (medalje in pokali) bo poskrbljeno!

Izvedeno bo H & F tekmovanje s startom ob 09,00 uri v Dednem dolu (glej priložen zemljevid) in vzponom na Gradišče pri Višnji gori, kjer je vmesna točka meritve časa.
Drugi del tekmovanja je polet s padalom do pristanka v Dednem dolu, kjer se pristaja v označena polja z možnostjo pridobitve časovnega bonusa ali malusa!

Tekmovanje bo zaključeno ob 13,00 uri na pristajalnem prostoru v Dednem dolu, kjer bo podelitev priznanj, medalj za kategorije in pokalov za generalno razvrstitev.

Več o tekmovanju si lahko ogledate na domači strani GKJP: http://gkjp2015.wix.com/home#

Prijazno vabljeni vsi piloti JP in ljubitelji H & F letenja in seveda vsi drugi, ki vas ta šport zanima in nas želite vzpodbujati!


V Ivančni gorici, 30. avgusta 2014sobota 06.september 2014 - 21:49 - GKJP


         

--- manus
Sporocila.php - V5.9-200107/1(skala@krim)
oznaka=10252

Sistem Gora
Copyright 2004 - FranceS